Източник и снимка: Bulnews.bgКато гнусна лъжа определи твърдението на Николай Петров,

...
Източник и снимка: Bulnews.bgКато гнусна лъжа определи твърдението на Николай Петров,
Коментари Харесай

О, неее! Горещи новини за мъртвата Мая, която възкръсна в моргата!

Източник и фотография: Bulnews.bg

Като гнусна неистина определи твърдението на Николай Петров, че жена му е била закарана жива в моргата, изпълнителният шеф на МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца. 

Врачанин влезе в моргата, с цел да прибере умрялата си жена, докосна ръката ѝ и изтръпна

Два дни след като  ужасеният врачанин описа пред медиите злокобната преживелица , шефът на болничното заведение свика конференция, на която изрично съобщи, че изказванията на мъжа са небивалица и това е била директна офанзива против болничното заведение и хората, които работят в нея. 

Д-р Керемедчиев удостовери, че в незабавното приемно поделение и в реанимацията е била призната пациентката Мая Петрова. 

Когато за първи път дамата постъпила за лекуване в реанимацията била в доста тежко положение. Лечението й траяло от 13 до 27 август, след което била изписана. 

На 6 септември обаче още веднъж дамата се озовала в лечебницата, само че този път била настанена в незабавното приемно поделение. На идващия ден в 13.30 часа, по документите, с които разполагат в МБАЛ-Враца, Мая била изписана и настанена за лекуване в центъра за психологично здраве. 

Изпълнителният шеф на болничното заведение е безапелационен, че дамата в никакъв случай не е попадала в моргата и лекари не са се обаждали на брачна половинка й във въпросния ден.

„ Възможно е това да е офанзива против болничното заведение. Периодът е необикновен “, сподели доктор Керемедчиев, като визираше почналата от дълго време предизборна акция. 

От какво е била лекувана Мая в реанимацията и в незабавното шефът не даде отговор. 

Не е ясно и за какво е била настанена от болничното заведение непосредствено за лекуване в психото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР